Fönsterputsning Täby

Din lokala fönsterputsare

En fönsterputsare att lita på

Vi har mer än 10 års erfarenhet av fönsterputsning och många andra städtjänster i Täby, Vaxholm och Österåker, och våra medarbetare vet vad som krävs för att få fram det bästa resultatet.

Fönsterputsning är inte så lätt som det kanske ser ut. Många fönster är svåra att komma åt, medan andra består av flera glas som kan vara svåråtkomliga, ha fasta spröjs och andra hinder för en snabb och effektiv rengöring. Det är också mycket lätt att lämna fläckar efter sig om man inte är tillräckligt noggrann. En viss teknik och rätt erfarenhet är ett krav.

När vi putsar fönster går vi därför systematiskt tillväga för att dina fönster ska bli fläckfria, skinande rena och släppa in så mycket ljus som möjligt. Det skapar trivsel i fastigheten och ger ett gott intryck utifrån. Samtidigt resulterar det i en ljusare och mer tilltalande miljö.

Enstaka eller återkommande uppdrag

Vi erbjuder regelbunden fönsterputsning i Täby såväl som enstaka uppdrag, men utlovar samma utmärkta resultat oavsett tjänstens omfattning. Det gör vi i bokstavlig bemärkelse eftersom vi har en nöjd-kund-garanti som innebär att vi inte är nöjda förrän kunden är nöjd.

Innan vi kostnadsfritt ger dig en offert på uppdraget vill vi gärna veta mer om dess omfattning. Eftersom fönster kan ha mycket varierande egenskaper är också tidsåtgången mycket varierande. Detaljer vi behöver veta är exempelvis:

  • Antal fönster
  • Fönstrens storlek
  • Antal fönsterglas
  • Är fönstren lättåtkomliga?
  • Är de öppningsbara?
  • Finns spröjs, och går de i så fall att ta bort?
  • Behöver vi ta med stege/andra redskap?

Vi är också tacksamma för hjälp som kan underlätta vårt arbete och spara tid. Det går exempelvis snabbare om fönsterbänkarna är fria från lösa föremål och att inget annat, som krukväxter, blockerar fönstren. Detta är självfallet frivilliga åtgärder, men något som kan minska tidsåtgång och konstad.

Kontakta oss för mer information och kostnadsfri offert på fönsterputsning i Täby. Vi ser fram emot ert samtal!

Utöver fönsterputs kan vi också erbjuda en lång rad andra tjänster relaterade till lokalvård – antingen i anslutning till fönsterputsningen eller vid andra tillfällen. Några av tjänsterna vi erbjuder för företag är storstädning, golvvård, kontorsstädning och trappstädning. För privatpersoner erbjuder vi även hushållsnära tjänster som hemstädning. 

 

Att putsa fönstren kan vara ett krävande arbete, men vi har rätt erfarenhet